Hoe maak je jouw outfit compleet?

Een outfit bestaat natuurlijk uit verschillende items. Iedereen heeft zo eigen persoonlijke voorkeur uit welke items hij kiest. Wij gaan vandaag wat outfits inspiratie geven en wat voorbeelden voor een complete look!

Chique

Er zijn mannen die houden van een look die chique is. Je kunt deze look wel vergelijken met zakenmannen. Denk aan een pantalon met een blouse of een nette sweater. Vaak wordt dit gecombineerd met clarks en een manteljas voor als je de deur uitgaat. Deze look zie je ontzettend veel voorbijkomen op straat. Het is een nettere look, maar je hoeft hier geen zakenman voor te zijn of werk te hebben waar je netjes gekleed naartoe moet. Het is tegenwoordig een alledaagse look die ook wordt gedragen door de mannen die bijvoorbeeld in de bouw werken. Het is toegankelijk en je kunt er allerlei verschillende kanten mee opgaan. Deze look wordt vaak ontzettend gewaardeerd door de vrouwen, dus dat is een leuke tip! Heren kleding wordt vaak ook geassocieerd met deze look. Je kunt dit in heel veel verschillende winkels scoren, omdat dit altijd wel binnen een standaard assortiment zit.

Sportieve look

De sportieve look wordt door vele mannen gedragen. Denk aan een losse comfortabele jeans gecombineerd met een shirt, sweater of hoodie. Dit is een outfit die je ook veel aanhebt als je aan het chillen bent of de deur niet uitgaat. Ook al is het een simpele outfit, het is niet zo dat je dit niet buite de deur kunt dragen. Een hoodie staat juist ontzettend stoer onder een bomberjack of je winterjas. Zorg ervoor dat de capuchon boven je jas uitkomt en jij rockt de sportieve look! Binnen deze categorie valt sportkleding natuurlijk ook. Veel mannen dragen hun sportkleding ook binnen als ze een bank dagje hebben. Perfect voor de zondag ook! En laten we eerlijk zijn, het liefst leven we in deze soort outfits toch? Je kan hier ook niet genoeg van hebben in je kledingkast.

Schoenen

En last but not least, de schoenen. Je kunt natuurlijk niet de deur uitgaan zonder schoenen aan te trekken. Je hebt veel verschillende soorten schoenen in de heren kleding categorie. Denk aan sneakers, een korte laars, een chique schoen voor de zakenmannen, slippers, ga zo maar door. Voor mannen is het minder divers dan voor vrouwen. Sneakers zijn bijvoorbeeld tijdloos en worden eigenlijk door mannen in alle seizoenen gedragen. Het fijne aan sneakers is ook dat ze vaak gelijk als gegoten zitten.

Geef een reactie