Kaarten voor alle gelegenheden

Niets is zo fijn als een kaartje ontvangen van iemand. Een kaartje die u feliciteert, een hart onder de riem steekt, een fijne kerst of gelukkig nieuw jaar wenst. Kaarten zijn toch een stuk persoonlijker dan een WhatsApp bericht of een sms’je. Op een kaart wordt met de hand geschreven en is iets tastbaars. Veel mensen waarderen dit en vinden een ouderwets kaartje erg attent. Bij een kaart hebben mensen van tevoren al aan u gedacht om zo op tijd de kaart te versturen. Ze hebben de moeite en tijd genomen om een kaart voor u te schrijven. Dit wordt vaak erg gewaardeerd. Hopelijk zet dit u aan om ook vaker voor anderen een kaart te kopen, voor welke gelegenheid dan ook.

Geboortekaartjes 

Een van deze gelegenheden kan de geboorte van een baby zijn van bijvoorbeeld een familielid, een vriend, een kennis of een collega. Een perfecte reden om hippe geboortekaartjes te sturen. De geboortekaartjes hebben vaste ontwerpen die gemaakt zijn door de ontwerpers van Kaartje2go. Met eventuele kaders, figuurtjes en passende geboortetekst kan u wel nog een persoonlijke twist geven aan het geboortekaartje. Een geboortekaartje kan helemaal persoonlijk worden gemaakt door een foto van de pasgeboren baby toe te voegen. Na het ontwerpen van uw geboortekaartje kunt u een gratis proefdruk ontvangen. Zo kunt u kijken of uw kaart aan uw wensen voldoet om ze vervolgens in grote hoeveelheden te bestellen. Om de geboortekaartjes helemaal compleet te maken kunt u er ook leuke sluitzegels bij bestellen. De zegels zijn verkrijgbaar in blauwe en roze kleuren voor jongens of meisjes en in mooie pastelkleuren met leuke figuren of teksten erop. 

Kerstkaarten 

Verder kunt u op Kaartje2go ook kerstkaarten bestellen. Kerst is een van de mooiste en gezelligste tijden van het jaar. Gezellig samen zijn met familie en vrienden en tijd met elkaar doorbrengen. Om anderen dit ook toe te wensen kunt u een persoonlijke kerstkaart sturen. Dit kan snel en gemakkelijk online bij Kaartje2go. Met leuke beelden, achtergronden en lettertypes maakt u eenvoudig een eigen creatieve kerstkaart. Door een eigen foto te gebruiken kunt u hem nog persoonlijker maken. Naast een eigen kaart ontwerpen kunt u ook vele ontwerpen van de site gebruiken en deze zelf aanpassen naar wens. Net zoals bij de geboortekaarten kan er ook een gratis proefdruk worden gemaakt van de kerstkaart. Als u tevreden bent met u kerstkaart kunnen ze worden bezorgd binnen 3 à 4 werkdagen door BPost. Als u zeker wilt weten dat uw kerstkaarten op tijd worden bezorgd, moet u ze bestellen voor donderdag 18 december acht uur. 

Geef een antwoord