Let’s party!

Als serveerster in een populaire horecagelegenheid werk ik het hele jaar door veel en hard. Gelukkig word ik rijkelijk beloond met tip. Omdat ik zoveel werk heb ik ook tijd nodig om tot rust te komen. Daardoor leef ik zuinig. Ik heb eenvoudig niet de tijd en de gelegenheid om veel geld uit te geven. Dat maakt dan weer dat ik twee keer per jaar riant met vakantie kan gaan. Dan ga ik ook helemaal los, samen met een vaste vriendengroep. De voorbereidingen kosten niet veel tijd. De eisen zijn simpel: zon, zee en feesten.

Een vast ritme

We zijn al een paar keer naar Chersonissos geweest. Daar hebben we het altijd naar ons zin. Een vast hotel, eenvoudig en goedkoop maar wel met airco. Alleen logies want we slapen tot in de middag. Dan gaan we naar het strand en daar blijven we dan tot een uur of negen ‘s avonds. Overal kun je een hapje eten en drinken dus dat komt altijd goed. Zo tegen tienen zijn we terug in het hotel om te douchen en om te kleden. Wij meiden nemen uitgebreid de tijd voor onze accessoires en make-up. Chersonissos is enorm populair om haar uitgaansgelegenheden. Je kunt er dansen en drinken tot de zon opkomt. De clubs en bars vind je langs de Beachroad op weg naar het strand. Onderweg naar de club doen we daar altijd eerst nog ergens een drankje. Ik voel me altijd veilig op Chersonissos, heb nog nooit wat geks meegemaakt of een onaangename ervaring gehad. Op vakantie ben ik echt een feestbeest en ik kan mijn hart ophalen. Van welke muziek je ook houdt, er is voor elk wat wils. Toen we voor het eerst op Chersonissos waren hebben we meegedaan aan een kroegentocht. Zo konden we zien welke wij het leukst vonden.

Dansen tot de zon opkomt

Onze favoriet is Club New York. Deze ligt aan het begin van de Beachroad. Je kunt er vet feesten op muziek van de beste dj’s en met een schitterend uitzicht op zee. In CNY wordt top 40 muziek en dance gedraaid. Het is een luxe club met opvallende sfeervolle lichtjes. Ook kun je er bedjes huren. Zo kun je ’s ochtend nog even een broodje eten, genietend van de zon en de zee, voor je naar het hotel gaat. De club is 24 uur per dag geopend dus je kunt doorgaan zolang als je wilt. Er zijn feestbeesten die lekkerder en langer feesten met hulp van partydrugs. Heb jij hulp nodig? Ga dan naar ghb verslaving
Op zoek naar een feestbestemming voor je vakantie? Ga naar Chersonissos!

Geef een reactie