Mobiele telefoon vergelijken

Een mobiele telefoon vergelijken resulteert in een koopje

Helaas is mijn telefoon onlangs kapot gegaan. Ik had hem al heel lang, maar uiteindelijk heeft het trouwe apparaat het toch begeven. Dit was natuurlijk ontzettend balen, want een nieuwe telefoon is prijzig. Gelukkig heb ik genoeg geld voor een nieuwe, maar ik houd niet van met geld smijten. Dit is natuurlijk geen verassing voor jullie, want ik ben zoals je kan lezen op deze blog gek op koopjes! Een nieuwe telefoon kopen is daarom wel gelijk de mogelijkheid om lekker op koopjesjacht te gaan. Zeker met een object wat iedereen gebruikt heb je miljoenen mogelijkheden. Dit maakt de jacht naar koopjes erg leuk, maar soms wel heel erg moeilijk!

Waar begin je met zoeken?

De reden waarom het zo moeilijk is, is dat je haast niet weet waar je moet beginnen met zoeken. Er is zoveel dat het haast onmogelijk is om de beste deal te vinden. Het is net zoeken naar een speld in een hooiberg. Gelukkig zijn er op internet veel websites die een vergelijkingsfunctie hebben of zo’n zoekfunctie van ‘laagste prijs eerst’. Uiteindelijk kwam ik uit op de website waar je allerlei specificaties kan invullen. Zo kun je merken invullen, maar ook in welke prijscategorie je wilt zoeken. Het beste aan deze website is dat je elke mobiele telefoon kan vergelijken.

Welke telefoons zijn het goedkoopst?

Helaas vallen de nieuwste Iphones en Samsungs niet onder de goedkoopste telefoons die beschikbaar zijn. Wel geeft de site aan waar je het goedkoopst zo’n telefoon kan scoren! Als je toch echt meer voor een lagere prijscategorie wil zijn moet je het bij andere merken zoeken. Ik heb gezocht op een goedkope mobiele telefoon vergelijken, en daar kwamen de volgende merken uit: Huawei, Sony en HTC. Zelfs Samsung heeft een budget-model die erg up to date is.

Bij welke telefoons krijg je het meest waar voor je geld?

Een mobiele telefoon vergelijken via deze website focust niet alleen op geld. Ze vergelijken de telefoons ook op specificaties. Zo kun je heel gemakkelijk zien welke goedkope telefoon de beste specs heeft. Dit maakt mijn leven als koopjesjager een heel stuk gemakkelijker. Een koopje is namelijk pas echt een succes als je een goed product hebt voor de laagste prijs mogelijk. Het gaat dus niet altijd om de laagste prijs, maar de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. De budget-telefoons besparen vooral op kwaliteit van de behuizing, snelheid en camerakwaliteit. Ook opslag is prijzig. De beste prijs/kwaliteit verhouding vind je dan ook in de middenklasse. Deze telefoons zijn vaak betaalbare versies van premium fabrikanten of de high-end versies van budget fabrikanten. Ook een telefoon van een jaar eerder is al een stuk goedkoper maar werkt verder nog perfect. Zoek dus goed op wat je wil en je komt vanzelf bij jouw ideale koopje uit!

Geef een reactie