Stijlvol de zomer in? Zo doe je dat!

Het is inmiddels bijna april en dat betekent dat we in het voorjaar zitten. De zomertijd is ingegaan en dat maakt ook dat we waarschijnlijk steeds meer zonnige dagen krijgen. Dit betekent ook dat we weer onze zomerkleding uit de kast kunnen pakken. Eindelijk weer die korte broek aan. Maar hoe ga je nou stijlvol de zomer in? Dat is voor veel mensen nog een grote vraag maar wij geven je tips! Benieuwd naar onze tips? Lees dan vooral verder!

Verschillende seizoenen, verschillende stijlen

Elk seizoen heeft zijn eigen stijl qua kleding. In de herfst draag je het liefst dikkere stoffen, donkere kleuren en subtiele patronen. Lente en zomer hebben allemaal te maken met lichtgewicht stoffen, opvallende patronen en felle kleuren. Nu het weer voor een aangenamere temperatuur heeft gezorgd, kun je de warme trui met lange mouwen weer neerleggen en de kleerkast vervangen door zomerkleding. Voor mannen die echt niet weten wat ze wel of niet moeten doen, hebben we de meest voorkomende modetips op een rijtje gezet.

Verschillende merken

Voor in de zomer kan je ook weer kijken naar verschillende merken. Neem bijvoorbeeld Black Bananas. Dit merk heeft zowel voor dames als voor heren een uitgebreide collectie. Daarnaast is er ook Black Bananas kids. Dit zorgt ervoor dat je samen met je kinderen extra goed kan matchen in de zomer. Erg leuk als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat. Het is hierin belangrijk dat je vooral kijkt waar jij je goed bij voelt. Je wilt er in de zomer natuurlijk bijlopen zoals jij dat wilt en niet omdat je denkt dat anderen het leuk vinden.

Sokken in de zomer?

Sokken zijn optioneel, vooral in de zomer. Je mag alleen sokken dragen als je een zeer conservatieve houding heeft. Voor alle andere mannen: laat je sokken thuis, vooral als je je kleding wilt matchen met sneakers bijvoorbeeld. In de zomer hebben de meeste mannen geen sokken nodig. Echter wanneer je snel zweetvoeten hebt is het wellicht verstandig om sokken aan te doen. Daarnaast kan je wel sokken dragen als je bijvoorbeeld sokken hebt met leuke figuurtjes. Denk bijvoorbeeld aan lage witte schoenen met wit/zwart gestreepte sokken erboven. Dit kan ook zeker in de zomer. Let op: als je lang in de zon bent is het slim om dit niet te doen, want dit kan er voor zorgen dat wanneer jij je sokken uit doet, dat deze goed te zien zijn door het kleurverschil.

Geef een reactie