Verkoop je auto, motor of ander voertuig op dit handige platform!

Het einde van het jaar is nabij en 2023 is het perfecte jaar om te kiezen voor jezelf! Dit kan op veel verschillende manieren. Eén daarvan is door een extra zakcentje te verdienen met je oude motor of auto. Bovendien gebruik jij hem niet meer en neemt hij nu alleen maar ruimte in beslag. Begin het nieuwe jaar met een grote schoonmaak en verkoop je oude voertuig snel en gemakkelijk online!

Welke reden je ook hebt om je oude auto of motor te verkopen, voor iedereen is het mogelijk om deze op een snelle én veilige manier te verkopen. Misschien ga jij wel vaker op de fiets naar je werk in plaats van met de auto? Of ben je erachter gekomen dat je passie voor motorrijden je een beetje is ontgaan de laatste jaren?

Verkoop je voertuig zelf

Je kunt er allereerst voor kiezen om je voertuig zelf te koop te zetten. Veel mensen beginnen hier dan ook mee als eerste stap. Ze zetten advertenties op hun social media en hangen briefjes op in de plaatselijke winkels. Maar, helaas blijft de interesse van potentiële kopers soms veel langer op zich wachten dan gedacht en bovendien krijg je ook vervelende telefoontjes van mensen die je contactgegevens hebben misbruikt. Tijd om het over een andere boeg te gooien!

Hier verkoop je je voertuig snel én veilig

Gelukkig bestaat er voor mensen als jij een groot online platform waar je met gemak je oude voertuig kunt verkopen. Wil je bijvoorbeeld je motor verkopen? Dan kun je hier binnen een paar klikken een goede advertentie plaatsen, je advertentie zal door het platform ook nog eens gecontroleerd worden. Zorg ervoor dat je alle belangrijke documenten van je motor bij de hand hebt. Dit zorgt ervoor dat je betrouwbaar over komt. Ook dien je duidelijke foto’s te maken van je motor, het beste kun je dit doen bij bewolkt weer. Maak ook foto’s van de eventuele schade, zo weet de koper ook waar hij of zij aan toe is. Staat je advertentie online? Mooi! Vervolgens gaat het platform voor je aan het werk en komt je advertentie snel terecht bij de juiste mensen. Zo kun jij in de tussentijd aan andere dingen denken en hoef je je niet bezig te houden met het adverteren zelf. Vaak krijg je binnen 24 uur al een mooi bod!

Schadeauto verkopen?

Heb jij een auto met schade staan en wil jij graag je schadeauto verkopen? Ook dit is mogelijk! Vaak zitten er aan een auto met schade nog genoeg goed werkende delen die veel hobbyisten of garages graag willen hebben. 

Geef een reactie